Z Archiwum Mego, fotografie
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Z Archiwum Mego, fotografie
Darkness and Shadow |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 77 Dołączył: 12.12.2005 Skąd: z dziury zabitej dechami ;) Płeć: Kobieta ![]() |
Zanim cokolwiek zamieszczę - dowalcie krytyką, żeby odechciało mi się ganiania z aparatem.
Dla informacji - wszelkie wnętrza typowo domowe, to wnętrza mojej chałupki. Wnętrza nie wnętrzaste, to znaczy - zewnętrzaste, to moja mieścina i jej okolice. Nic nie zdarza się dwa razy Studium zdeptanej ręki (rysunek jest mój, glany również) Pokój samobójcy Bunt uczuć (autoportret) Rozpacz człowieka we mgle Szczęście na przedmieściu "Nienawidzę przeznaczenia" (moje łapki) W podziwie dla piękna (praca konkursowa - niestety nic nie zdobyła) Ostatni oddech Martwa natura zgoła informatyczna (mówiąc wprost - krajobraz przy komputerze) Autoportret z dredem na twarzy (tzn. w gębie ![]() W okowach własnego szaleństwa rodzą się wyimaginowane osobowości (autoportret) Inny punkt widzenia -------------------- Forever, your eyes will hold the memory.
I saw your heart as it overtook me. We tried so hard to understand and reason But in that one moment, I gave my heart away. Wróciłam. Tak jakby. Moje forum. Przystań obłąkańców. |
![]() ![]() ![]() |
hazel |
![]()
|
![]() czym jest fajerbol? Grupa: czysta krew.. Postów: 3081 Dołączył: 24.12.2005 Skąd: panic room Płeć: kaloryfer ![]() |
Sorry, ale mi się nie podoba nic z tego co wrzucilaś, no może poza mgłą. Wszystko takie rozmazane i niewyraźne.
Poza tym nie lubię generalnie zdjęć czarno-bialych, dziwi mnie, dlaczego wielu początkujących wybiera własnie tą technikę. Według mnie trzeba mieć dużo więcej umiejętności, żeby zrobić dobre zdjęcie bw, bo odpada tu kolor jako środek przekazu. -------------------- ![]() The voice in my head doesn’t think I’m crazy. |
Hannah_Wilson |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 186 Dołączył: 26.10.2007 Skąd: Z Antykwariatu ze starymi mapami. Płeć: Kobieta ![]() |
A mi osobiście podoba sie zdj z glanami
![]() Sczególnie to jak wykonałaś rysunek tej ręki. -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 12:19 |