Z Archiwum Mego, fotografie
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Z Archiwum Mego, fotografie
Darkness and Shadow |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 77 Dołączył: 12.12.2005 Skąd: z dziury zabitej dechami ;) Płeć: Kobieta ![]() |
Zanim cokolwiek zamieszczę - dowalcie krytyką, żeby odechciało mi się ganiania z aparatem.
Dla informacji - wszelkie wnętrza typowo domowe, to wnętrza mojej chałupki. Wnętrza nie wnętrzaste, to znaczy - zewnętrzaste, to moja mieścina i jej okolice. Nic nie zdarza się dwa razy Studium zdeptanej ręki (rysunek jest mój, glany również) Pokój samobójcy Bunt uczuć (autoportret) Rozpacz człowieka we mgle Szczęście na przedmieściu "Nienawidzę przeznaczenia" (moje łapki) W podziwie dla piękna (praca konkursowa - niestety nic nie zdobyła) Ostatni oddech Martwa natura zgoła informatyczna (mówiąc wprost - krajobraz przy komputerze) Autoportret z dredem na twarzy (tzn. w gębie ![]() W okowach własnego szaleństwa rodzą się wyimaginowane osobowości (autoportret) Inny punkt widzenia -------------------- Forever, your eyes will hold the memory.
I saw your heart as it overtook me. We tried so hard to understand and reason But in that one moment, I gave my heart away. Wróciłam. Tak jakby. Moje forum. Przystań obłąkańców. |
![]() ![]() ![]() |
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Poczuła się widać estetycznie skrzywdzona ;>
-------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 11:45 |