[muzyka] Klasyka, muzyka klasyczna / poważna
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | Pomoc Szukaj Użytkownicy Kalendarz |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
[muzyka] Klasyka, muzyka klasyczna / poważna
Fauna |
13.02.2006 21:38
|
Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 80 Dołączył: 13.02.2004 |
Na forum zdecydowanie królują rock i metal, czasem są jakieś przebłyski reggae, czy nieśmiałe wychylenia jazz'u Nie ma jednak tematu o muzyce o najdłuższym "stażu", od której wszystko się zaczęło... Mało kto wie, że pytaniem tak samo "trudnym", jak "Co było pierwsze - kura, czy jajko?" jest pytanie "Co było pierwsze - rytm, czy melodia?"; albo, że "dyskoteki" renesansowe odbywały się przy akompaniamencie gęśli, dudów i piszczałek Czy ktokolwiek z Was słucha muzyki poważnej?
-------------------- "Połowy z was nie poznałem i w połowie tak dobrze jak bym chciał. A mniej niż połowę chciałbym znać choć w połowie tak dobrze jak na to zasługują."
/Bilbo Baggins/ (\__/) This is Bunny. Copy Bunny into (O.o ) your signature to help him (> < ) on his way to world domination |
Ludwisarz |
04.06.2008 11:48
|
Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna |
http://pl.youtube.com/watch?v=Sqjt8FAXyaw&feature=related - moja nowa milosc.
-------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 01.11.2024 01:45 |