Mój Drogi Pamiętniczku..., Sekrety i inne duperele
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Mój Drogi Pamiętniczku..., Sekrety i inne duperele
Miętówka |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 558 Dołączył: 08.02.2007 Skąd: z górnej półki Płeć: arbuz ![]() |
Jak nie chcecie to zróbcie z tym siuuuuuu, albo wrzućcie na Bziuma. Jak wolicie.
Czy kiedykolwiek prowadziliście pamiętnik? Jeśli tak, to co w nim zapisywaliście? Był to wasz sekretnik, czy po prostu spis ocen otrzymanych danego dnia, zjedzonego żarcia? Ja nigdy nie prowadziłam pamiętnika. Nie mam potrzeby zapisywania każdej pierdułki, a jak mam jakiś sekret, to wolę go zachowac dla siebie (albo napisać o tym tu XD). Pamiętnik może przeczytać wiele "niepowołanych" osób (tutaj nik z nich nie zagląda, za to zaglądacie WY!). -------------------- "In the Internet nobody knows you're a dog"
|
![]() ![]() ![]() |
Zeti |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Prefekci Postów: 3734 Dołączył: 13.12.2005 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ja zacząłem pisać sobie bloga, ale na razie nie mam czego opisywac, jak coś zajebiaszczego mi się przytrafi, to opisuje. Może nie pisze często, ale mam.
Kilkadziesiąt razy próbowałem założyć pamiętnik. Nigdy nie wyszło. -------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 07:01 |