Mój Drogi Pamiętniczku..., Sekrety i inne duperele
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | Pomoc Szukaj Użytkownicy Kalendarz |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Mój Drogi Pamiętniczku..., Sekrety i inne duperele
Miętówka |
12.06.2008 19:18
|
Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 558 Dołączył: 08.02.2007 Skąd: z górnej półki Płeć: arbuz |
Jak nie chcecie to zróbcie z tym siuuuuuu, albo wrzućcie na Bziuma. Jak wolicie.
Czy kiedykolwiek prowadziliście pamiętnik? Jeśli tak, to co w nim zapisywaliście? Był to wasz sekretnik, czy po prostu spis ocen otrzymanych danego dnia, zjedzonego żarcia? Ja nigdy nie prowadziłam pamiętnika. Nie mam potrzeby zapisywania każdej pierdułki, a jak mam jakiś sekret, to wolę go zachowac dla siebie (albo napisać o tym tu XD). Pamiętnik może przeczytać wiele "niepowołanych" osób (tutaj nik z nich nie zagląda, za to zaglądacie WY!). -------------------- "In the Internet nobody knows you're a dog"
|
owczarnia |
12.06.2008 20:33
|
Bagheera Grupa: czysta krew.. Postów: 4378 Dołączył: 20.07.2005 Płeć: Kobieta |
Nie znoszę pamiętników. Nienawidzę wręcz. Od czasów, kiedy jako dziecko byłam zmuszana przez rodziców do pisania takowego w rejsie, bo "zobaczysz, później nam podziękujesz". Nie podziękowałam. I nawet chyba go już nie mam, zresztą było tam tyle co kot napłakał, pisane byle jak i w pośpiechu.
-------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 10.11.2024 21:46 |