Anime I Manga, od nowa (wydzielone)
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | Pomoc Szukaj Użytkownicy Kalendarz |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Anime I Manga, od nowa (wydzielone)
em |
13.06.2008 08:48
|
ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka |
Slayersi mi się ściągneli, yatta! 30gb jednak trochę trwa.
Ten post był edytowany przez em: 13.06.2008 13:59 -------------------- |
matoos |
13.06.2008 12:23
|
Wytyczający Ścieżki Grupa: czysta krew.. Postów: 1878 Dołączył: 15.04.2003 Skąd: Ztond... Płeć: Mężczyzna |
FLCL musi być na pierwszym miejscu albo nie jesteś prawdziwym fanem anime.
Przykro mi ale takie są zasady, nie ja je ustalam... Gorące laski? check Gitary? check Roboty? check Abstrakcyjny humor? check Gainax i Production I.G.? check Dodatkowy plus za użycie Vespy w anime? check Przykro mi, nie ma konkurencji Ten post był edytowany przez matoos: 13.06.2008 12:24 -------------------- |
GrimmY |
13.06.2008 13:55
|
Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna |
QUOTE(matoos @ 13.06.2008 11:23) FLCL musi być na pierwszym miejscu albo nie jesteś prawdziwym fanem anime. Przykro mi ale takie są zasady, nie ja je ustalam... Gorące laski? check Gitary? check Roboty? check Abstrakcyjny humor? check Gainax i Production I.G.? check Dodatkowy plus za użycie Vespy w anime? check Przykro mi, nie ma konkurencji ++++++ podpisuję się wszystkimi kończynami. jeśli ktoś lubił emo roboty znaczy się evangeliona, to gainax robi remake/lifting etc. tejże serii. 'spakowane' toto będzie w 4 filmy, pierwszy już w sieci leży. em - poproszę linka do tego torrenta ze slayers'ami, z góry dziękuję. jak ktoś lubi opowiastki z mieczem to proponuję afro samurai. produkcja w miarę świeża, głównym bohaterem jest - tak jak w tytule - samuraj z afro, znaczy się czarny pan, szukający zemsty. fabuła niestety to najbardziej kulejąca część tej produkcji (w zasadzie ciekawie pod tym względem zaczyna się robić w przedostatnim odcinku), poza tym ręka/noga/mózg na ścianie, znaczy się jest krwawo. seria krótka, 5 odc. w sam raz na raz. właśnie, przesuń ktoś te posty do kultury. Ten post był edytowany przez GrimmY: 13.06.2008 13:56 -------------------- |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 01.11.2024 00:53 |