Polskie
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Polskie
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Szczerze wątpię, by jakaś płyta znalazła się w tym naszym zestawieniu, jeśli kiedykolwiek je skończymy
![]() Nie mam w tej chwili czasu na jakieś recenzje wielkie, ale rzucę paroma propozycjami a jak będę miał czas to może coś więcej. 'Uwaga! Jedzie tramwaj' 'Nowa Aleksandria' 'Statek kosmiczny' 'Dni wiatru' 'Białe wakacje' 'Nowe sytuacje' 'Klaus Mitffoch' 'Partia' 'Terroromans' 'Nowy materiał' 'Demo' Snowmana i parę innych. jakiś myslovitz, coś z hiphopu. kurczę tak naprawde sporo tego i z tej okazji ten temat. Omińmy jakieś jazzy i klasyki. Niech to będzie temat o muzyce rozrywkowej. I k... tylko nie Papa Dance. Ten post był edytowany przez MisieK: 14.07.2008 16:47 -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
![]() ![]() ![]() |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Nie no, ja nie nawracam, bo rozumiem ludzi, którzy nie umieją tego przeskoczyć. Ale nie zgadzam się, że wiocha. Chyba, że no cały nurt ma się za wiejski. Poziom tych numerów jest momentami niebotyczny. Harmonie, aranże, no kurde miszcze! Poza tym ci producenci (a umówmy się, że nie Stasiaka mam za miszcza tylko szare eminencje PD) zrobili muzę do pana kleksa i franka kimono, więc no sorry.
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 06:19 |