Newsweek, Focus, Polityka, Logo, Pani Domu..., ...Co czytamy?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Newsweek, Focus, Polityka, Logo, Pani Domu..., ...Co czytamy?
Zeti |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Prefekci Postów: 3734 Dołączył: 13.12.2005 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
Jakie czytacie gazety, czasopisma?
Ja nie kupuję zadnych dzienników, ponieważ wszystkie informacje mogę znależć w internecie, więc po co wydawać 1,50 na gazetę? Za to czasopism kupuję dosyć sporo. Najwcześniej, bo w 2002 roku zacząłem kupować National Geographic, i kupuję go do dziś, bo mają ciekawe artykuły z interesującej mnie dziedziny. No i genialne zdjęcia. Dwa lata temu zacząłem kupować Focusa. Teraz kupuję co miesiąć Focusa, i Ficusa Historię, od zcasu do czasu jakieś wydanie specjalne. W Focusie ejst to, czego nie ma w NG - artykuły z innych dziedzin niż Przyroda. Jakieś nowinki techniczne, odpowiedzi na pytania. takie tam. I ostatnio kuzyn namówił mnie do kupienia Newsweeka, nawet okazał się fajny, połowę przeczytałem podczas jazdy autobusem, myślę że może i Newsweeka zaczną czytać. A i zapomniałem, czytałem Victora Gimnazjalistę, głównie ze względu na testy w środku, a teraz kupuje Cogito - z przyzwyczajenia do Victora. Piszcie, co czytacie, moze NG, Focusa, może inne? Ten post był edytowany przez Zeti: 09.08.2008 14:33 -------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
![]() ![]() ![]() |
Miętówka |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 558 Dołączył: 08.02.2007 Skąd: z górnej półki Płeć: arbuz ![]() |
QUOTE zbanujmy go Zbanujmy Avadę, bo ma głupią sygnaturkę ![]() Ja czytam NG od 2006 roku. Zdjęcia mają rewelacyjne. Przyroda mnie nie zbyt interesuje, ale mają bardzo ciekawe artykuły. Kupuję Dziennik (Polska. Europa, Świat) jak są jakieś filmy fajne. Ale tak właściwie to nie czytam. -------------------- "In the Internet nobody knows you're a dog"
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 01:58 |