Najlepsze W Historii Teksty Na Podryw, czyli czy mogę prosić Cię o chodzenie?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Najlepsze W Historii Teksty Na Podryw, czyli czy mogę prosić Cię o chodzenie?
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
usłyszałam taki tekst, że musiałam założyć temat....
![]() robotnicy drogowi do przechodzącej dziewczyny: "Seblekej sie, bydziesz gibotano!" -------------------- ![]() ha! |
![]() ![]() ![]() |
owczarnia |
![]()
|
![]() Bagheera Grupa: czysta krew.. Postów: 4378 Dołączył: 20.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
Czy ktoś lepiej zorientowany mógłby mi wyjaśnić ostatnio panującą modę (albo raczej plagę) podrywu "na pomyłkę"?
Dzwoni telefon. Odbieram. "Halo?" "Halo, ooo, przepraszam, chyba się pomyliłem." "Nic nie szkodzi, do widzenia." "Do widzenia, bardzo przepraszam." "Nie ma sprawy". Pięć minut później sms "Jeszcze raz przepraszam za pomyłkę. Damian z Płocka, lat 36, 182 cm wzrostu, blondyn. Może pani napisać coś o sobie?". Zeszłam. Albo, nie dalej jak wczoraj, odbieram połączenie, numer pierwszy raz widzę na oczy. "Halo?" Nikt się nie odzywa. Po chwili znowu dzwoni. "Halo?" "Halo?... Yyyy, ja do pani przed chwilą zadzwoniłem, a później wysłałem pani mmsa. Chciałem panię przeprosić za pomyłkę i za tego mmsa." "Nic się nie stało, nie ma sprawy, i tak go nie odczytałam, bo nie mam skonfigurowanych mmsów w telefeonie." "Uff, to dobrze. To ja jeszcze raz przepraszam. Do widzenia." "Nic się nie stało, naprawdę. Do widzenia, miłego dnia.". Mija dziesięć minut. Facet dzwoni ponownie. "To jeszcze raz ja, bardzo panią przepraszam. Ale wie pani co, ma pani taki piękny głos, ten mms to w sumie mógłby być do pani. Może ja go pani wyślę na maila, da mi pani adres?" "Nie dam proszę pana, nie mam czasu na takie rzeczy, przykro mi. Do widzenia." Odkładam słuchawkę. Za chwilę dzwoni, numer już poznaję. Wyłączam dźwięk, chowam telefon na dno torby. Po dwóch godzinach wyciągam go w hotelu: 12 nieodebranych połączeń, wszystko ten sam numer. No bez jaj. Jak można liczyć, że coś takiego się uda? -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 06:21 |