Newsweek, Focus, Polityka, Logo, Pani Domu..., ...Co czytamy?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Newsweek, Focus, Polityka, Logo, Pani Domu..., ...Co czytamy?
Zeti |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Prefekci Postów: 3734 Dołączył: 13.12.2005 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
Jakie czytacie gazety, czasopisma?
Ja nie kupuję zadnych dzienników, ponieważ wszystkie informacje mogę znależć w internecie, więc po co wydawać 1,50 na gazetę? Za to czasopism kupuję dosyć sporo. Najwcześniej, bo w 2002 roku zacząłem kupować National Geographic, i kupuję go do dziś, bo mają ciekawe artykuły z interesującej mnie dziedziny. No i genialne zdjęcia. Dwa lata temu zacząłem kupować Focusa. Teraz kupuję co miesiąć Focusa, i Ficusa Historię, od zcasu do czasu jakieś wydanie specjalne. W Focusie ejst to, czego nie ma w NG - artykuły z innych dziedzin niż Przyroda. Jakieś nowinki techniczne, odpowiedzi na pytania. takie tam. I ostatnio kuzyn namówił mnie do kupienia Newsweeka, nawet okazał się fajny, połowę przeczytałem podczas jazdy autobusem, myślę że może i Newsweeka zaczną czytać. A i zapomniałem, czytałem Victora Gimnazjalistę, głównie ze względu na testy w środku, a teraz kupuje Cogito - z przyzwyczajenia do Victora. Piszcie, co czytacie, moze NG, Focusa, może inne? Ten post był edytowany przez Zeti: 09.08.2008 14:33 -------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
![]() ![]() ![]() |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Angora to zło.
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 01:28 |