Moje Rysunki I Grafiki, czyli twórczość niezaawansowana ;)
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Moje Rysunki I Grafiki, czyli twórczość niezaawansowana ;)
Cavea* |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 3 Dołączył: 12.05.2008 Skąd: Radom Płeć: Kobieta ![]() |
1234567890
Ten post był edytowany przez Cavea*: 30.12.2008 17:50 |
![]() ![]() ![]() |
Alexandra |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 91 Dołączył: 04.09.2008 Płeć: Kobieta ![]() |
Grafika bardzo fajna, szczególnie "Klucz". Co do rysunków też są ładne. Czajnik i żaby najlepsze, ale tak jak wcześniej już napisano elfka ma nieciekawe usta. Według mnie gorzej wychodzą Ci portrety.
Świetne prace. Pozdrawiam! P.S. Napisałaś, że masz 13 lat i żeby się nie spodziewać nie wiadomo czego. Miło mnie zaskoczyłaś - talentem ![]() -------------------- I choćby na tysiąc czarnych kruków jeden był biały, obala to tezę, że wszystkie kruki są czarne...
"...Wzorzec żeński to podstawowa matryca przyrody. Wszyscy mężczyźni są w istocie przekształconymi kobietami, ich przemiana dokonała się w macicy - dokładnie na odwrót, niż twierdzili średniowieczni teologowie, których zdaniem kobieta była niedoskonałym mężczyzną..." Anne Moir, David Jessel - "Zbrodnia rodzi się w mózgu" Człowiek za dużo myśli, a za mało robi. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 07.05.2025 18:18 |