Nastolatki a historia, (wydzielone)
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Nastolatki a historia, (wydzielone)
vold |
![]()
|
![]() rzygacz pospolity II Grupa: czysta krew.. Postów: 1190 Dołączył: 25.04.2006 Skąd: Spółdzielnia Osiedlowa Płeć: Mężczyzna ![]() |
http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,8...u.html?skad=rss
AAAAAAAAAAAAAAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAAHAHAH GODNE -------------------- Dwudziesta trzecia, dzień jak Kukuczka zleciał.
|
![]() ![]() ![]() |
asiatal |
![]()
|
![]() ? Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 928 Dołączył: 03.03.2007 Skąd: pomorze Płeć: Kobieta ![]() |
kurde, problemy z netem mam i muszę pisać posta od początku :/
QUOTE(PrZeMeK Z. @ 15.09.2008 18:13) Niby tak, ale dzieciak tak czy owak zasługuje na porządne lanie :] A tak serio, to w ogóle nie wiem, jaki jest sens zabierania 13-latków na wycieczkę do obozu koncentracyjnego. Nawet jeśli wiedzą, co się działo w miejscu, które odwiedzają, to chyba trochę za młody wiek. Dzieci wtedy jeszcze nie odczuwają całej grozy takich miejsc, nie umieją tego ogarnąć wyobraźnią ani wyciągnąć z tego jakichś wniosków. gdy miałam 13 lat (jakieś 1,5 roku temu) rodzice zabrali mnie do Muzeum Powstania Warszawskiego. Nie podobało mi się tam kompletnie. A dłużyło jeszcze bardziej. Dzisiaj MAM ochotę pojechać tam jeszcze raz i pooglądać wszystko dokładniej (tak czy siak, muzeum urządzone bogato było - moja opinia). Teraz jestem w III gim., więc w programie historii jest I i II wojna. Myślę, że za kilka miesięcy będzie mi strasznie zależało na ponownym odwiedzeniu i dogłębniejszym zwiedzeniu każdej rzeczy w muzeum. 13 latki, moim zdaniem, potrafią zrozumieć i wyobrazić sobie grozę tamtych czasów (może nie aż tak bardzo, jakby co niektórzy chcieli) tylko nie każdego to interesuje. Tak czy siak: zgadzam się z Przemkiem. Zabieranie 13-latków do takich miejsc nie ma sensu. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 15:30 |