O Tempora, O Mores!, Wychowanie dzieci jak i młodzieży
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
O Tempora, O Mores!, Wychowanie dzieci jak i młodzieży
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
Wydzielono z tematu "Nastolatki i obozy" (już drugi wycięty stamtąd nowotwór, aż strach się bać).
QUOTE(Avadakedaver @ 19.09.2008 14:56) moi rodzice jakoś nie dawali mi klapsów, a potrafili mnie wychować na normalnego człowieka. Chyba że zajebistość dziedziczy się w genach, jak wolisz. Są dzieci, które można wychować bez klapsa i takie, których się nie da. Ja byłem bachorem tak nieznośnym, że kilka razy dopiero klaps przywracał mnie do porządku. I nie czuję się z tego powodu poszkodowany. Oczywiście jest różnica między okazjonalnym klapsem a biciem dzieci. -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
![]() ![]() ![]() |
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
Też myślę, że ta ustawa nie przejdzie. No i bądźmy szczerzy - który Polak "wlezie z butami" w życie sąsiada i złoży na niego doniesienie? Przecież za każdym razem, gdy zdarzy się jakaś tragedia typu ojciec gwałcący córkę, sąsiedzi twierdzą, że nic nie wiedzieli.
No i kto będzie płacił za "bijących" umieszczonych w noclegowni? Nie przejdzie. Co do szlabanów - znałem jeszcze bardziej drastyczny przypadek: rodzice pozwalali córce na kontakt z JEDNĄ koleżanką, a i to tylko w domu córki i pod nadzorem rodziców. Mieszkali w domu oddalonym od sąsiednich o kilkaset metrów w każdym kierunku i otoczonym wysokim ogrodzeniem. Córka w wieku lat siedemnastu zaszła w ciążę z zamężnym facetem, który potem porzucił ją z dzieckiem. Co tylko potwierdza Twoje wnioski, Owczarnio. Ech, niektórych rodziców to tylko pozbawić praw rodzicielskich. -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 00:58 |