Najlepsze W Historii Teksty Na Podryw, czyli czy mogę prosić Cię o chodzenie?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Najlepsze W Historii Teksty Na Podryw, czyli czy mogę prosić Cię o chodzenie?
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
usłyszałam taki tekst, że musiałam założyć temat....
![]() robotnicy drogowi do przechodzącej dziewczyny: "Seblekej sie, bydziesz gibotano!" -------------------- ![]() ha! |
![]() ![]() ![]() |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
QUOTE(Lilith @ 28.10.2008 20:00) "Jak zawsze zakręcony ![]() Uwielbiam tańczyć towarzysko, często chodzę na dyskoteki do Krakowskich klubów, chociaż nie tylko. Poza imprezowaniem, jak na rodowitego studenta przystało, interesuje sie nowymi technologiami. Tak właśnie, tak, uwielbiam grzebać w komputerach, bawić sie nowym sprzętem. Kinoman i audiofil, do mojego Audigy X-FI Xtreme Gamer Elite Pro mam podłączone dwa wzmacniacze i 8 głośników. Lubię mocne uderzenie bassu, a właściwie to jego głębie, o co trudno w głośnikach nawet za 500zł ![]() Kto mnie zna, wie kim jestem. Wie jakich ludzi cenie a do jakich podchodzę z przymrużeniem oka ![]() ![]() A na koniec rzeknę: Chciałbym być Twym dżinem, lecz nie zmieszczę się w butelce..." autorem tego tekstu jest Stanisław K. - Mateusz, znasz go ;] Stasiu!!!! Skąd to wzięłaś??? Nie mów, że Ci takiego maila wysłał... |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 06:32 |