Obama - święty Mąż Czy Następca Szatana?, Katon & Owca show -gościnnie w roli...
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Obama - święty Mąż Czy Następca Szatana?, Katon & Owca show -gościnnie w roli...
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
... złego ignoranta - Przemek Z!!! Dziękujemy również statystom. Buahahahahahaha!
Srarack Srobama k... jego mać!!! A muzłmanin jego tać! Jebana. Ten post był edytowany przez Katon: 08.11.2008 11:56 |
![]() ![]() ![]() |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Polityka denerwowania się awatarami, co? Hyhy. Nie mam awatarów z zasady, ale kto wie, może zrobię wyjątek
![]() Ale co masakra? Nie ma co dawać się wpuścić w ten żałosny kanał dyskusji, że podtekstem niechęci do Obamy są zawsze sprawy rasowe. Ja się wychowałem na jazzie i "Bill Cosby Show" i naprawdę nie mam nic do Czarnych, wręcz przeciwnie. Rasa zadziałała raczej w drugą stronę. Wielu konserwatywnych Czarnych zagłosowało na Obamę, mimo iż zasadniczo jest im do jego poglądów dość daleko. Ja to w sumie rozumiem, ale jednak szkoda. Im bardziej decydują sprawy pozamerytoryczne tym gorzej dla demokracji. W perspektywie historii pisanej za sto lat ktoś wykaże punkt po punkcie, że telewizja zabiła demokrację. Teraz to już teatr. Młody musiał wygrać ze starym. USA to nie Niemcy, żeby miał szadefrojnde jak się tam źle porobi, więc za rzecznikiem Watykanu życzę Obami, aby go Bóg oświecał, ale pozostanę sceptyczny. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 06:02 |