Konkurs, ... z nagrodami!
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Konkurs, ... z nagrodami!
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Dla pelnoletnich w nagrode litr wodki, dla niepelnoletnich rownowartosc w cukierkach. Co trzeba zrobic zeby to zdobyc?
Znaleźć Evie buty. Dol taki jak tu, tyle ze wysokie po samo kolano i takoż wiazane. Jestem juz zdesperowana i jeszcze chwila a zdecyduje sie na glany, wiec HALP. -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
pepeljuga |
![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 5 Dołączył: 13.11.2008 Płeć: Kobieta ![]() |
witam wszystkich.
jak ktoś jeszcze pamięta te czasy - Alexa666 się kłania ;P nie ważne xD hm... ale dlaczego do kolan? wersja mini jest cudowna (chciałam takie na studniówkę, ale mama mnie zgasiła, że zbyt awangardowe... ale kto wie, czas jeszcze mam, żeby ją przekonać ;>). no ewentualnie stawiałabym jeszcze na botki za kostkę. no chyba, że KONIECZNIE muszą być do kolan, to przepraszam ^^ ale i tak upieram się za krótkimi ;P -------------------- najbolja, najlepša!
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 07:01 |