Twoja Filmowa Lista X
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | Pomoc Szukaj Użytkownicy Kalendarz |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Twoja Filmowa Lista X
owczarnia |
14.11.2008 22:46
|
Bagheera Grupa: czysta krew.. Postów: 4378 Dołączył: 20.07.2005 Płeć: Kobieta |
Nie wiem, albo ja jestem ślepa, albo naprawdę nie było takiego tematu. Nie chce mi się to co prawda zmieścić w głowie, ale widzieć nie widzę. Więc zakładam.
Tymon mnie ostatnio zapytał o mój ulubiony film. Rzecz jasna nie mam takiego jednego filmu. Jest ich cała lista. Stąd postanowiłam z ciekawości sprawdzić, co inni mają w ulubionych tutaj, no i właśnie mi się nie udało, bo nic nie znalazłam. Kwestia jest prosta: umieszczamy tu nasz top x filmów. Może być dziesięć, pięćdziesiąt, albo tylko trzy. Ile kto ich tam ma. Listę można rzecz jasna cały czas uzupełniać, edytować, itd. Moja na początek (kolejność całkowicie przypadkowa): Pulp Fiction Truman Show Utalentowany Pan Ripley Dracula Wywiad z wampirem Wbrew regułom Grease Leon zawodowiec Angielski pacjent Masz wiadomość Miasto aniołów Harry Potter i więzień Azkabanu Matrix Słodki listopad Okna To nie jest kraj dla starych ludzi 28 dni później Brokeback Mountain Inni Pół żartem, pół serio Między słowami A.I. Sztuczna inteligencja Wybór Zofii Szósty zmysł Dogma Iluzjonista Pokuta (Atonement) Death Proof American Beauty Aviator Piraci z Karaibów - wszystkie części Koniec romansu Ten post był edytowany przez owczarnia: 13.12.2008 16:16 -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
em |
15.11.2008 16:22
|
ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka |
w zasadzie to chyba kompilując, filmy które oglądałam więcej niż raz i jeszcze nieraz będę oglądać (do uzupełnienia pewnie)
Godziny Human Traffic Charlie i Fabryka Czekolady The Nightmare Before Christmas Chocolat (to z Juliette Binoche i Deppem) Lśnienie Syreny Kiedy Harry poznał Sally (bite me, lubię ten film i kropka) Notting Hill Forrest Gump Władca Pierścieni jako całość, chociaż drużyna pierścienia była najlepsza Matrix, ale tylko pierwsza część Pride and Prejudice! (hm w zasadzie to serial BBC ale ja to zawsze oglądam w serii wszystkie odcinki jeden po drugim i traktuję to jak director's cut :>) -------------------- |
Eva |
15.11.2008 19:01
|
nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta |
QUOTE(em @ 15.11.2008 16:22) Pride and Prejudice! (hm w zasadzie to serial BBC ale ja to zawsze oglądam w serii wszystkie odcinki jeden po drugim i traktuję to jak director's cut :>) Yes yes yeeeees! -------------------- |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 01.11.2024 01:35 |