Fobie
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Fobie
kObra. |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 929 Dołączył: 15.08.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
Macie jakieś lęki?
U mnie największą fobią jest ichtiofobia i ochlofobia. I coś co przeważnie śmieszy ludzi - koulrofobia. Ludziom się dziwią, że jak można bać się niektórych rzeczy, np. pięknych kobiet, czy instrumentów które przypominają członka, ale nie zdają sobie sprawy jak uciążliwe i niekiedy ośmieszające może to być. Ten post był edytowany przez kObra.: 25.06.2007 00:10 -------------------- she wolf.
|
![]() ![]() ![]() |
kObra. |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 929 Dołączył: 15.08.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
Mam wrażenie, że wielu ludzie nie potrafi odróżnić fobii od zwykłych obrzydzeń i niesmaków.
Ja mając ichtiofobię i przebywając np. w miejscu gdzie są ryby, widząc je, ba! Jak jeszcze mnie dotykają, pływają wokół mnie, etc. dostaję podwyższonej temepratury, kompletnie się nie kontroluję, histeria, panika, płacz, krzyk, itp. Jest to dość kompromitujące zachowanie, ale nic na to nie poradzę. Zauważyłam, że wielu ludzi np. obrzydza widok glizdy, ale nie spotkałam się, żeby ktoś z kwikiem uciekał na jej widok. -------------------- she wolf.
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 13:54 |