The Tales Of Beedle The Bard
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
The Tales Of Beedle The Bard
owczarnia |
![]()
|
![]() Bagheera Grupa: czysta krew.. Postów: 4378 Dołączył: 20.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
Będę szczera do bólu: przy obecnym kursie dolara i funta aż się prosi, by zamówić sobie taką wersję kolekcjonerską na Gwiazdkę u kochającej rodziny
![]() ![]() http://freeware.info.pl/patrol.html Z ciekawostek jeszcze: w książce znajdować się ma zawierający obserwacje własne, notatki historyczne oraz rozważania na temat najbardziej tajemniczej dziedziny magii, jaką jest wiedza na temat różdżek, komentarz napisany przez Dumbledore'a i zamieszczony za zgodą Archiwum Dyrektorów Hogwartu (jako że oryginał odnaleziony został w należących do Dumbledore'a papierach po jego śmierci); tłumaczeniem zaś ze starożytnych run zajęła się sama Hermiona Granger ![]() No i na koniec warto chyba dodać, że cały dochód ze sprzedaży przeznaczony zostanie na cele charytatywne, dla , organizacji zajmującej się pomocą dzieciom z rodzin ubogich lub patologicznych, przebywającym w zakładach i domach opieki społecznej w całej Europie. Ten post był edytowany przez vampirka: 04.02.2019 13:59 -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
![]() ![]() ![]() |
owczarnia |
![]()
|
![]() Bagheera Grupa: czysta krew.. Postów: 4378 Dołączył: 20.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
No ale chyba z góry było wiadomo, co jest w środku
![]() Moje wydanie kolekcjonerskie wciąż jeszcze do mnie jedzie, a w międzyczasie chciałam donieść, że w samej tylko Wielkiej Brytanii książka sprzedała się w oszałamiającej ilości 368 tysięcy egzemplarzy w ciągu pierwszych trzech dni, osiągając tym samym status najszybciej sprzedającej się książki roku (na drugim miejscu znajduje się pozycja 'How to Cheat at Cooking' autorstwa niejakiej Delii Smith, z... zaledwie 49 tysiącami egzemplarzy sprzedanymi w ciągu pierwszych 48 godzin) ![]() Ten post był edytowany przez owczarnia: 10.12.2008 01:22 -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 06:54 |