święta, regionalne dziwactwa
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
święta, regionalne dziwactwa
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
e tam, ja sie wczoraj dowiedzialam, ze ludzie w krk nie wiedza, kto to jest gwiazdor.
-------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Dawaj przepis! My z ekipa na "Wigilie celtycka" (instytutowa) zrobilismy the most salty scones evah, ale i tak dostalismy koszulki za wypieki.
![]() Jeszcze chcialabym nadmienic, ze oburzyl mnie troche zarzut, jakoby harmonijna kolorystycznie choinka byla pretensjonalna. Choinka u mnie w domu jest zawsze utrzymana w tonacji zloto-czerwonej i jestem z niej na prawde dumna, bo jest sliczna i wypchajcie sie z ta pretensjonalnoscia, phi. Nigdy nie ma u mnie 12 potraw ani dodatkowego talerza, za to moja prababcia slynie ze swoich uszek barszczowych, ktore nie dosc ze sa wrecz miniaturowe (a nie jakies wielkie pierogasy), to jeszcze przepyszne i leca w setkach. -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 10:11 |