[ Drzewo ] · Standardowy · Linearny+
?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
?
ArielGobuss |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 6 Dołączył: 12.12.2008 Płeć: Kobieta ![]() |
Proszę o skasowanie tego tematu !
Ten post był edytowany przez ArielGobuss: 05.06.2009 12:56 -------------------- Uke ma serce tam gdzie należy, a Seme między nogami.
*** "Desiderium Intimum" http://arielgobuss.tnb.pl/news.php *** ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kaczalka |
![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 4 Dołączył: 19.12.2008 ![]() |
Postaram się komentować Waszego fika na bieżąco, ale wiadomo jak to w życiu jest (jeszcze te Święta - czy tylko ja ich nie znoszę?). Z komentowaniem to nie zawsze chodzi o lenistwo. Wiem na własnym przykładzie. Czasami czytam i myślę, a jak mam coś napisać to myśleć przestaję i słowa w ogóle nie chcą przyjść do głowy.
Cieszę się, że jest nowy rozdział i wreszcie coś z punktu widzenia Severusa. Okrutnie wredny i małostkowy ten Wasz Snape. Lubię go takiego, bo lubię kanon mimo wszystko. Chociaż trochę mi brakuje jakiejś głębi w jego osobowości. Jeszcze trochę pomarudzę. Jestem drarrystką maniakalno-obsesyjną, a Dracusia kocham miłością niesłabnącą już od wielu miesięcy, więc to Wasze podłe stworzenie trochę mnie boli, no ale jako autorki macie prawo tworzyć postacie według własnej woli. Nie będę sie czepiać literówek czy przecinków, bo to rola bety, życzę dużo natchnienia i wolnego czasu na pisanie. Acha, jeszcze coś mi się przypomniało. Bardzo lubię, podobnie jak wielu czytelników, jeżeli autor na początku podaje liczbę rozdziałów. To oczywiście nie jest zobowiązujące i z czasem może się zmienić, ale jeżeli macie w głowach ogólny zarys całości, to fajnie byłoby wiedzieć jak długiego fika się spodziewać. Jakoś tak lepiej wtedy mi się czyta. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 17.06.2025 22:56 |