Anime I Manga, od nowa (wydzielone)
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Anime I Manga, od nowa (wydzielone)
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
Slayersi mi się ściągneli, yatta! 30gb jednak trochę trwa.
Ten post był edytowany przez em: 13.06.2008 13:59 -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Hito |
![]()
|
![]() Magik Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 751 Dołączył: 11.10.2005 Skąd: Częstochowa/Wrocław Płeć: Mężczyzna ![]() |
Astial>>na Dattebayo można znaleźć wszystkie odcinki Naruta, choć poczynając tylko od 91, za to do końca. Nie wiem, niestety, gdzie znaleźć 1-90.
QUOTE Co to znaczy "wywołujące rozpacz i rozstrój żołądka"? W takim razie jaki cel przyświecał tworzeniu tych fillerów? Rozpowszechniona opinia w Internecie (do której się przychylam) jest taka, że te fillery to kara za grzechy i coś zupełnie nie do oglądania. Powód powstania? Bardzo prosty - twórcy nie chcieli przegonić mangi, która przecież nadal powstaje, więc żeby się za bardzo nie wysforować, narysowali prawie sto epizodów z fabułą wziętą z ... głowy. To nie byłby taki zły pomysł, gdyby studio (Pierrot chyba) potrafiło wymyślać scenariusze. Średnio im to wyszło. QUOTE Która z serii jest ciekawsza? Bo w końcu muszę mieć ciekawe zajęcie na Sylwestra. Ciężko mi to stwierdzić, gdyż "Naruto" nigdy nie był ósmym cudem świata, a reżyseria tej serii czasami przyprawia o zawrót głowy. Niestety, jak dla mnie, to najlepsze były początki. Shippuuden tylko miejscami jest wart oglądania. Ech, żeby całe to anime było tak dobre, jak muzyka w nim... Avada>>wiesz co, ja z zasady jestem przeciwko dubbingom (chociaż znam bardzo chlubne wyjątki), anime w Polsce ma z tym ciężko (głos Asha to dzieło samo w sobie), niewątpliwie. W "Naruto" niektórzy mówią całkiem sensownie (Kakashi na przykład), a niekórzy brzmią co najmniej dziwnie (SasUke brzmi, jakby miał min. 30 lat). Oryginał jest lepszy, ale nie na tyle, żeby całkowicie potępiać polską wesję. -------------------- Mój nowy fic
One in Fire Two in Blood Three in Storm Four in Flood Five in Anger Six in Hate Seven Fear Evil Eight Nine in Sorrow Ten in Pain Eleven Death Twelve Life Again Thirteen Steps to the Dark Man’s Door Won’t be turning back no more |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 08.05.2025 05:23 |