Obama - święty Mąż Czy Następca Szatana?, Katon & Owca show -gościnnie w roli...
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Obama - święty Mąż Czy Następca Szatana?, Katon & Owca show -gościnnie w roli...
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
... złego ignoranta - Przemek Z!!! Dziękujemy również statystom. Buahahahahahaha!
Srarack Srobama k... jego mać!!! A muzłmanin jego tać! Jebana. Ten post był edytowany przez Katon: 08.11.2008 11:56 |
![]() ![]() ![]() |
Hagrid |
![]()
|
![]() Historyk Forumowy Grupa: czysta krew.. Postów: 1225 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Szczytno/Olsztyn (Apliakcja Radcowska) Płeć: Mężczyzna ![]() |
Rzeczywiście, ostro pojechałem;p No i jakie wnioski po tych paru miesiącach?
Moim zdaniem jest nieco gorzej niż się mogłem spodziewać. Przedewszystkim brak spójnej polityki zagranicznej, ot trochę gestów wobec Kuby, Iranu, Rosji. To przypomina, parafrazując Sapka "Puszczanie bąka na sali balowej", delikatnie powoli, i tak że w sumie nikt nie poczuł. W sprawach gospodarczych jest tak jak miało być, nieudany program reform po któym zostanie tylko kac zadłużenia. Szczęśliwe dla Obamy kryzys zdaje się kończyć i mu się upiecz, może jeszcze wyjdzie na cudotwórce. A jego usprawiedliwianie tortur, to jak dla mnie pomyłka. Powinien ostrzej to zakcentowćc choćby jako gest dla muzułmanów, bo fakt faktem tylko oni są "legalnie" torurowani przez Amerykanów. nikt gangsterów nie torturuje i głupi ten kto nie widzi jak taka sytuacja może rozsierdzić miliony muzułmanów. -------------------- Dobro zawsze zwycięża, bo zło niszczy się samo!
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 07:40 |