Bridget Kanakaredes
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Bridget Kanakaredes
Leen |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 3 Dołączył: 07.03.2009 Skąd: Wrocławskiej Dzielnicy Płeć: Kobieta ![]() |
Wszystko wokół upada. Pomieszanie z poplątaniem. Powoli walą się wszystkie dzielnice szlachetnych uczuć. Zazdrość miesza się z pogardą na jej aktorskiej facjacie. Ironicznie spogląda na dogasający już ogień w sercu zakochanych. Wyrafinowanie nie pozawala jej ich do końca zniszczyć. Okazując im ból w powolnym rozpadzie. Sami doprowadzą się do upadku. Piekielna wysłanniczka znów zatryumfuje. |
![]() ![]() ![]() |
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
QUOTE Oczywiście, powinno się czytać tekst w oderwaniu od czynników zewnętrznych, nah. w interpretacji nie ma "powinno". jeśli autor jest pod ręką i nie chce zostawiać tekstu samego sobie, to właśnie nie powinno. to tylko jedna ze ścieżek. oczywiście, że konktekst tutaj jest nie do pominięcia, ja się zgadzam. mnie zmartwiła ogólna tendencja, do której chciałam się odnieść, bo to nie pierwszy temat, w którym widać określenie "proza poetycka" przywołane w charakterze zarzutu. -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 02:33 |