Najradośniejsze Piosenki, tiridą tiridą
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Najradośniejsze Piosenki, tiridą tiridą
vold |
![]()
|
![]() rzygacz pospolity II Grupa: czysta krew.. Postów: 1190 Dołączył: 25.04.2006 Skąd: Spółdzielnia Osiedlowa Płeć: Mężczyzna ![]() |
Len - If You Steal My Sunshine
Nie słucham ich w ogóle, ale zawsze jak myślę o jakimś pozytywie czy lecie to ten numer mi się kojarzy. -------------------- Dwudziesta trzecia, dzień jak Kukuczka zleciał.
|
![]() ![]() ![]() |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
"What Became Of The Likely Lads" uważasz za radosny kawałek?!?
Ale fazaaaa =DDDD I "Isobel"? Fascynuje mnie Twoja inność emocjonalna =) Lily Allen - "Knock'Em Out" Belle & Sebastian - Funny Little Frog Clap Your Hands Say Yeah - The Skin Of My Yellow Country Teeth (może i są lepsze, ale od tego zawsze mi serce rośnie) Hot Hot Heat - właściwie to cały przegenialny debiut, ale ze szczególny wskazaniem na "This Town" i "Bandages" The Futerheads - "Le Garage" (raż raż...) Primal Scream - "Country Girl" może tyle narazie. Ten post był edytowany przez Katon: 13.09.2007 22:07 |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(Katon @ 13.09.2007 22:52) "What Became Of The Likely Lads" uważasz za radosny kawałek?!? Ale fazaaaa =DDDD I "Isobel"? Fascynuje mnie Twoja inność emocjonalna =) może jesli chodzi o tekst "what became.." to faktycznie. ale mi sie robi przy niej wesoło:P podobnie isobel. nastraja mnie pozytywnie. z moja emocjonalnoscia jest wszystko w porzadku:) |
Izabella |
![]()
|
Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 12 Dołączył: 25.11.2009 ![]() |
Być może tytuł nie jest najładniejszy.. może się wydawać, że piosenka powinna być nie za bardzo aczkolwiek jest naprawdę warta uwagi.. Wpiszcie na youtube "fuck you" Lily to bardzo radosna piosenka z radosnym teledyskiem, gdzie dziewczyna idąc przez miasto zmienia wszystko wokół
![]() -------------------- Kolorujmy razem świat:).
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 04:03 |