Release Me, My Love..., Parring HG/DM
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Release Me, My Love..., Parring HG/DM
Potterówa |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 4 Dołączył: 24.03.2010 Płeć: jedyny w swoim rodzaju ![]() |
Hej
![]() ![]() A to dla was na zachętę do czytania: ![]() ![]() Uwielbiam i krówki i milkę ![]() |
![]() ![]() ![]() |
!# Rahel #! |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 35 Dołączył: 19.08.2008 Skąd: Z wyobraźni. Płeć: włóczykij ![]() |
Cóż, o opowiadaniu nie mogę powiedzieć nic, bo jak będziesz dawać takie krótkie odcinki (oczywiście jeśli zamierzasz kontynuować, a dawno Cię nie było), to będzie się dało ocenić za przeproszeniem gówno i nic. W tym prologu nie ma treści. Pusta, płytka rozmowa. Moim skromnym zdaniem, jest za krótki i nic nie wnosi do opowiadania. Mogłabyś ten prolog wydłużyć. Owszem, może mieć niecałą stronę w Wordzie, ale musi zawierać coś więcej niż to, co tu pokazałaś.
Mam nadzieję, że to opowiadanie będzie kontynuowane - w końcu trening czyni mistrza. Ale radzę bardziej dopracować kolejny rozdział. Owszem, link idzie, a to opowiadanie, z tego co wiem, jest na tym forum. Jak inne opowiadania Kitiary. I z łaski swojej - weź przeczytaj regulamin i zacznij używać opcji edytuj. Pozdrawiam, Rah. Ten post był edytowany przez !# Rahel #!: 29.10.2010 00:58 -------------------- 1. Uśmiechnij się, jutro będzie gorzej.
2. Doświadczenie to coś, co zdobywasz tuż po chwili w której go potrzebowałeś. 3. Wszystkie sprawy szlag trafia jednocześnie. 4. To czego szukasz, znajdziesz w ostatnim spośród możliwych miejsc. 5. Wniosek to punkt, w którym nie masz już siły dalej myśleć. ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 01:56 |