W Co Najczęściej Gracie Na Kompie?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
W Co Najczęściej Gracie Na Kompie?
Mlekolak |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 9 Dołączył: 12.08.2004 ![]() |
ja najczęściej gram na kompie w gry na nes'a
Ten post był edytowany przez Child: 11.05.2006 23:07 |
![]() ![]() ![]() |
matoos |
![]()
|
![]() Wytyczający Ścieżki Grupa: czysta krew.. Postów: 1878 Dołączył: 15.04.2003 Skąd: Ztond... Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ej no rudę srebra możesz kupić u co drugiego rzemieślnika - jeden. Jeżeli Triss czekała na ciebie żeby iść na Kejrana to siora musiała wcześniej zacząć na to zadanie a nie skończyć - stąd skrypt.
Elfka z tego co pamiętam jest głębiej w jaskini, tam gdzie pułapka miała być, acz pewności nie mam, wiem że ja ją znalazłem i zabiłem. Ale sam się zastanów - chyba to logiczne, że nikt nie wie dokąd uciekła skoro to zdrajczyni i tylko kombinuje jak ludzi wiewiórkom wystawić. Skąd niby jaskier miałby wiedzieć dokąd uciekła? Zgadzam się, że są rzeczy które można by zrobić lepiej, na przykład przydałaby się możliwość zrobienia sobie notki na mapie. Mutageny masz napisane co robią w ekwpiunku jak na nie najedziesz - niektóre skille mają możliwość wyekwpiowania mutagenu klikasz mutuj, wskazujesz mutagen i załatwione. Możesz to poznać po takiej kropce na dodatek jak na zbroi czy mieczu w których można zainstalować ulepszenia. A powtarzalność tego co NPCe mówią to rzecz dość normalna w każdej geirce, tutaj przynajmniej masz kilkanaście rodzajów npca z których każdy mówi co innego, a nie jak w większości gierek że nawet postaci ważne dla fabuły jak się z nimi nie gada to wpuszczają takie same pierdoły jak zwykli npce. Jest wiele rzeczy które można tej grze zarzucić, ja mam tylko problem z tym że ty zarzucasz jako błędy to co ja uważam za naprawdę zajebiste featury. Czemu Wiedźmin miałby się stać następnym Fablem czy Mass Effectem gdzie cię cały czas prowadzą za rączkę jak ma swój własny klasyczny flavour. Poza tym gdyby CD Projekt urządził grę tak jakbyś ty chciał to zaraz wszyscy by im zarzucili że uprościli grę dla ludzi z konsolami. Słusznie zresztą imho. -------------------- |