Czym Teraz Zabija Czas Miłośnik Hp?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Czym Teraz Zabija Czas Miłośnik Hp?
Guardian |
![]()
|
![]() Guardian Outdoor Grupa: wiecznie żywi... Postów: 144 Dołączył: 06.04.2005 Skąd: www.harrypotter.org.pl Płeć: Mężczyzna ![]() |
Witam!
Harry Potter już dorósł i niestety jest małe prawdopodobieństwo, że będzie Rowling HP-reaktywacja! (No może coś o czarach po 30-tce.) Ciekawi mnie co teraz porabiają Potterromaniacy, czym się zajmują, czym "zabijają" czas, jaki bohater zajął miejsce Harrego w ich sercach. U mnie - no cóż - praca w Biurze Maklerskim (Giełda Warszawska), coraz trudniej o wolny czas, męczę gitarkę elektryczną (notorycznie), filmy, sport itd. A co u Was? -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Hagrid |
![]()
|
![]() Historyk Forumowy Grupa: czysta krew.. Postów: 1225 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Szczytno/Olsztyn (Apliakcja Radcowska) Płeć: Mężczyzna ![]() |
Tak swoją drogą naszła mnie refleksja, co to jest: Książka wydana 60 lat temu, będąca kontynuacją opowieści dla 10-latków, bardzo "staroświecka" w narracji, autor nie żyje od 40 lat, na listach bestsellerów ostatni raz była coś tak z 45 lat temu. O jakiej książce mowa?
Odpowiedź: Władca Pierścieni. Ciekawe jak na tym tle wypadnie kiedyś HP bo jako żywo nikt nie powie raczej obecnym fanom WP że za chwilę fenomen się skończy. przy czym dajmy na to twórcy filmu w materiałch dodatkowych podawali że czytali książkę mają coś między 8 a 15 rokiem życia.... Ale to wszystko dygresje. Co do nowych bohaterów to sporo uwagii poświęcam Geraltowi z Rivii przede wszyskim w wersji gry, choć też audiobook uważam zasługuje na określ,enie superprodukcji, poza tym cóż, szykuje się powoli do aplikacji radcowskiej, zbieram książki i kodeksy i próbuje coś przyswoić. -------------------- Dobro zawsze zwycięża, bo zło niszczy się samo!
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 10.05.2025 23:17 |