A Może Jeszcze Jedna Część Harrego Pottera ?, Jeszcze jedna część
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
A Może Jeszcze Jedna Część Harrego Pottera ?, Jeszcze jedna część
Luna2000 |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 24 Dołączył: 08.08.2011 Płeć: Kobieta ![]() |
Na pewno jest wiele osób które z chęciom zobaczyły by jeszcze jeden film z sagi Harrego Pottera co według was powinno znajdować się w ostatniej części która niestety raczej niepowstanie.Co znalazło by się w nowej i ostatniej części.
-------------------- ![]() Przestań się bać nie chowaj głowy w piach ,żyj bo życie to najlepsze co mogłeś dostać . ! |
![]() ![]() ![]() |
Hagrid |
![]()
|
![]() Historyk Forumowy Grupa: czysta krew.. Postów: 1225 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Szczytno/Olsztyn (Apliakcja Radcowska) Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ale wraca przecież niejako do korzeni, nawet jeśli to był fart to cóż, ryzyko jest minimalne, także ryzyko jest niewielkie, chyba że As umyśli sobie teleportować bohaterów na tereny zakonu krzyżackiego. Swoją drogą mnie się Żmija nawet podobał ale głownie dlatego że czytając ją byłem akuart na studiach afganologicznych więc niejako miałem ciekawy punkt odniesienia,
-------------------- Dobro zawsze zwycięża, bo zło niszczy się samo!
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 06:29 |