Trochę Historii..., Początki harrypotter.org.pl
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | Pomoc Szukaj Użytkownicy Kalendarz |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Trochę Historii..., Początki harrypotter.org.pl
Guardian |
25.10.2012 20:23
|
Guardian Outdoor Grupa: wiecznie żywi... Postów: 144 Dołączył: 06.04.2005 Skąd: www.harrypotter.org.pl Płeć: Mężczyzna |
Postanowiłem pogrzebać trochę w przepastnych archiwach strony HarryPotter.org.pl i powspominać dawne czasy. Na początek prezentuję kilka osób, które przewinęły się na stronie - może ich pamiętacie i poznajecie?
Jest tych archiwów sporo, także z letniej szkoły magii - czy to z Gniewu czy to z Czocha wraz z filmami! (Ale to trochę później!) (Jak klikniecie w literkę "i" w lewym górnym rogu pokażą się podpisy!) Przepraszam za jakość - też jest archiwalna Moja Galeria-------------------- |
Hagrid |
28.10.2012 15:31
|
Historyk Forumowy Grupa: czysta krew.. Postów: 1222 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Szczytno/Olsztyn (Apliakcja Radcowska) Płeć: Mężczyzna |
Jestem jak najbardziej za, impreze całkiem serio proponowałbym zorganziwoać gdzieś na wiosnę, bo ptorzeba naprawdę wiele czasu by info dotarło rzeczywiscie do szerszej grupy ludzi, ludzie muszą mieć czas też by sobie zaplanować taki wyjazd, część ludzi zagląda tu raz na 3-4 miesiące a mimo to myśle że byłyby szanse. Jakby co jestem za. Forum rusza, taki pierwszy większy mail "forumowy" można by zrobić nawet i za tydzień lub dwa.
-------------------- Dobro zawsze zwycięża, bo zło niszczy się samo!
|
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 01.11.2024 01:16 |