The Casual Vacancy
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
The Casual Vacancy
Weasley |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 84 Dołączył: 09.04.2005 Płeć: arbuz ![]() |
The Casual Vacancy nowa książka JK ROWLING ktoś czytał?
-------------------- Raising Hell In The 90's!
|
![]() ![]() ![]() |
Hagrid |
![]()
|
![]() Historyk Forumowy Grupa: czysta krew.. Postów: 1225 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Szczytno/Olsztyn (Apliakcja Radcowska) Płeć: Mężczyzna ![]() |
Jeśli 30 to ładna cena jak za 500 stron, w sumie jakość papieru lepsza niż w HP patrząc tak technicznie, z jednej strony czytam tak nadspodziewanie wolno ale nadal wygląda to dobrze, specyfika tej książki jest taka że ogólna sytuacja bohaterów jest znana więc łatwo się wraca do lektury, nie ja jeden z tego co widziałem w recenzjach czytam powoli ale mam podobnie pozytywne spostrzeżenia, nie wiem tylko czemu recenzenci tak podkreślają że od razu widać kto dobry a kto potępiony. Dla mnie to jest bardzo realistyczna książka a dajmy na to Dursleyowie czasem przywoływani jako punkt odniesienia do niektórych bohaterów to jednak była przerysowana karykatura, tutaj tego nie ma.
-------------------- Dobro zawsze zwycięża, bo zło niszczy się samo!
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 10.05.2025 00:19 |