Trochę Historii..., Początki harrypotter.org.pl
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | Pomoc Szukaj Użytkownicy Kalendarz |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Trochę Historii..., Początki harrypotter.org.pl
Guardian |
25.10.2012 20:23
|
Guardian Outdoor Grupa: wiecznie żywi... Postów: 144 Dołączył: 06.04.2005 Skąd: www.harrypotter.org.pl Płeć: Mężczyzna |
Postanowiłem pogrzebać trochę w przepastnych archiwach strony HarryPotter.org.pl i powspominać dawne czasy. Na początek prezentuję kilka osób, które przewinęły się na stronie - może ich pamiętacie i poznajecie?
Jest tych archiwów sporo, także z letniej szkoły magii - czy to z Gniewu czy to z Czocha wraz z filmami! (Ale to trochę później!) (Jak klikniecie w literkę "i" w lewym górnym rogu pokażą się podpisy!) Przepraszam za jakość - też jest archiwalna Moja Galeria-------------------- |
Hagrid |
11.05.2013 17:33
|
Historyk Forumowy Grupa: czysta krew.. Postów: 1222 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Szczytno/Olsztyn (Apliakcja Radcowska) Płeć: Mężczyzna |
Mnie dzisiaj co innego uderzyło, raz że dziś jest dokładnie 11 lat od otwarcia fioletowego forum a dwa że dziś 21 urodziny ma Klaud ze Slytha, dokładnie pamiętam jak się dziwiłem że rozmawiam na gg z 10-latką, co śmieszne 10 lat miał też wtedy Hefajstos, dotarło do mnie że dla niektórych to już jest taki szmat czasu, wow.
-------------------- Dobro zawsze zwycięża, bo zło niszczy się samo!
|
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 01.11.2024 01:32 |