Mały bóg...
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Mały bóg...
Sir Momo Mumencjusz Mum |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 154 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: z Warszawy ![]() |
Mały bóg
Mały niewinny bóg Zstąpił na ziemię Jak władca By poznać swoich podwładnych Mały bóg Mały niedoświadczony bóg Nie wiedział, co go czeka Nie miał wszechwiedzy Był tylko małym bogiem Mały bóg Mały ciekawy bóg Poznawał świat ludzi Patrzył najpierw z góry By zstąpić w końcu na dół Mały bóg Mały biedny bóg Wcielił się w człowieka By poznać innych I zdobyć wiedzę Mały bóg Mały dziwny bóg Nie wiedział, że przed laty Inny bóg, duży bóg Opuścił to miejsce na zawsze Mały bóg Mały niezwykły bóg Chciał żyć wsród ludzi Chciał ich nauczać I chciał się nauczyć Mały bóg Mały jasny bóg Był tylko małym bogiem Nie wiedział, że ludzie Są tacy, jacy są Mały bóg Mały zraniony bóg Porzucił świat ludzkości Był tylko małym bogiem I nie mógł go zniszczyć Mały bóg Ten sam mały bóg Gdy nie był już małym bogiem Nie wrócił, nie chciał wracać Nawet po to, by zniszczyć -------------------- W imię Moda, bezczelnym nabijaczom wieczny przynosimy odpoczynek! Amen.
jam ci on gdyżeś aniele wzbił się księżyc świeci w jeziorze pluskają ryby i do tego wcale idę i widzę i słyszę i tak dalej bo w końcu zaiste przeszłość przepowiedziana przeznaczeniem jest zawsze ten obcy co jeździł koleją w armacie widziany huk raz za razem niby on nie ja wy amen To ja ^^ |
![]() ![]() ![]() |
Sir Momo Mumencjusz Mum |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 154 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: z Warszawy ![]() |
Nie. Tak byc nie może. Z
twojej wersji wynika, że: "porzucił świat ludzkości i nie mógł
go zniszczyć". A mi chodziło o to, że porzucił, bo nie mógł
zniszczyć
-------------------- W imię Moda, bezczelnym nabijaczom wieczny przynosimy odpoczynek! Amen.
jam ci on gdyżeś aniele wzbił się księżyc świeci w jeziorze pluskają ryby i do tego wcale idę i widzę i słyszę i tak dalej bo w końcu zaiste przeszłość przepowiedziana przeznaczeniem jest zawsze ten obcy co jeździł koleją w armacie widziany huk raz za razem niby on nie ja wy amen To ja ^^ |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 21:17 |