Beznadzieja...
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Beznadzieja...
Sir Momo Mumencjusz Mum |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 154 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: z Warszawy ![]() |
Świat pełen rozczarowań
Niespełnionej miłości Nieprawdziwej przyjaźni Świat, w którym życie Jest tak naprawdę tylko umieraniem Świat, gdzie nadzieja trwa I ciągle się zawodzi Świat, pełen piękna Ciągle niszczonego piękna Pełen radości Z krzywdy Pełen szczęścia Dla niegodziwych Świat, gdzie żeby przeżyć Trzeba zabić swe uczucia Świat dla każdego Poza całą resztą Świat, w którym ludzie Stają się bestiami Przy których bestie Są łagodne i miłe Świat w którym nawet nie wiadomo Czy śmierć jest śmiercią Czy tak naprawdę życiem Świat, gdzie absurdy Są na porządku dziennym Gdzie fałsz i kłamstwo Przenika codzienność Gdzie przyjaźń i miłość Są warunkowane Gdzie na ulicy Można zabić I pójść dalej bez przeszkód Świat, w którym kradzież Nie jest złem Świat w którym moralność Zależy od okoliczności W którym etyka Staje się zakłamaniem Świat, gdzie żyją ludzie Którzy nie chcą być ludźmi Świat pełen przemocy Szeroko aprobowanej Pełen rozkoszy Przechodzącej w rozgoryczenie Świat pełen beznadziei O której wszyscy mówią Ale z którą jest im dobrze -------------------- W imię Moda, bezczelnym nabijaczom wieczny przynosimy odpoczynek! Amen.
jam ci on gdyżeś aniele wzbił się księżyc świeci w jeziorze pluskają ryby i do tego wcale idę i widzę i słyszę i tak dalej bo w końcu zaiste przeszłość przepowiedziana przeznaczeniem jest zawsze ten obcy co jeździł koleją w armacie widziany huk raz za razem niby on nie ja wy amen To ja ^^ |
![]() ![]() ![]() |
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
Rzeczywiscie, ten wiersz zmusza do
przemyslen... Takze czytajac go, zastanawialam sie nad tym calym swiatem.
Ten wiersz to gorzka prawda przedstawiona w ladny, liryczny sposob i
zostająca w pamieci na dlugo (przynajmniej w mojej pamieci ^^) Bardzo mi sie
podoba - gratuluje =)
-------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 13:06 |