takie jakieś "cusie"
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
takie jakieś "cusie"
iskra |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 207 Dołączył: 06.06.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
elfka i kwiotki
kobiałka i krzywy księżyc kobietka z bronią dodam, że z gry "oni" i że nie tworzyłam jej z pamięci (wniosek sam się nasuwa ![]() ![]() elfka powiedzmy, że to aniołek -------------------- ...uuuu, powrót.
|
![]() ![]() ![]() |
ZedeKiaH |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 28 Dołączył: 05.06.2003 Skąd: Z Amorelium ![]() |
Mi się wszystkie podobają, ja to wogóle mało prac dla siebie robię, tylko na konkursy i to wtedy kolorowe lub linoryty,szczerze mówiąc ołówkiem zrobiłam do tej pory tylko jedną pracę skończoną^^' mam parę zaczętych ale od dawna nie kończonych, albo parę razy na kartce malowałam na lekcji. Ale ogólnie lubię malować, zwłaszcza czarno-białe namaluje coś i tu umieszcze i zajmuje się malarstwem od 3 lat i od 3 lat startuje w konkursach i dobrze mi narazie idzie( nie chce mówić dokładnie bo możecie mnie wziąść za samoluba, a ja naprawde do siebie jestem bardzo krytyczna i siebie samej nienawidze) A w przyszłości będę msię zajmować tym(chce zostać architektem lub grafikiem) i będę się starać dostać na dobre odpowiednie studia. Wogóle może ktoś zna jakieś konkursy plastyczne co są teraz organizowane?tylko ja nie chce jakiś konkursów robionych np. przez jakąś stronke internetową,tylko organizowane jakieś przez domy kultury i są np. ogólnpolskie lub z województa zachodniopomorskiego.
-------------------- Nasze życie jest tym, czym czynią je nasze myśli
Aureliusz --------------- Kiedy się kocha, wszystko dookoła nabiera coraz głębszego sensu. Paulo Coelho --------------- Kwiat szczęścia najpiękniej rozkwita, gdy opromienia go światło miłości. --------------- Miłość jest piękna, piękniejsza od słońca, lecz tylko wtedy, gdy wytrwa do końca. |