Rysuneczki Zedi
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Rysuneczki Zedi
ZedeKiaH |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 28 Dołączył: 05.06.2003 Skąd: Z Amorelium ![]() |
Później to dokończę,bo mam trochę dość
malowania tych kamieni,może coś innego jeszcze dziś namaluje,a to jutro się
dokończy. Tylko że tego mnicha malowałam z pamięci,więc nie wiem czy tak
wygląda, najwyżej powiedcie co źle i poprawie.
mnich Moge dać jeszcze rysunek przed 2 lat,czyli jak miałam 11 lat,czyli nie najlepsza. -------------------- Nasze życie jest tym, czym czynią je nasze myśli
Aureliusz --------------- Kiedy się kocha, wszystko dookoła nabiera coraz głębszego sensu. Paulo Coelho --------------- Kwiat szczęścia najpiękniej rozkwita, gdy opromienia go światło miłości. --------------- Miłość jest piękna, piękniejsza od słońca, lecz tylko wtedy, gdy wytrwa do końca. |
![]() ![]() ![]() |
ZedeKiaH |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 28 Dołączył: 05.06.2003 Skąd: Z Amorelium ![]() |
Wybacz,ale dziś miałam okropny dzień,który
jest przełomowym i na innym moim stałym forum wreszcie powiedziałam co
sądzę,poprostu jestem dziś wściekła,poirytowana itp. W dodatku dziś mi
kompletnie nic nie wychodzi,np. nawaliłam mnicha,a teraz zaczęłam robić inną
prackę i nawet rąk i nóg nie umiem dobrze namalować! Ale jak już
zaczęłam to skończe. I mam pytanko,bo jestem ciekawa czy ktoś tutaj zna się
bardziej w dziedzinie plastyki(zwłaszcza mi chodzi o linoryt), Wie ktoś co
to linoryt,czy go robił? Czy malowałeś/aś pastelami
suchymi,twardymi,tłustymi?albo na płótnie?
P.S.Dzięki psychopatka. I powiem Ci że najlepiej malujesz tu,ale weźmiesz czymś innym namalujesz?Bo narazie nie mogę ocenić do końca twoich umiejętności, bo jak narazie to na studia masz szanse ale nie wiem czy coś więcej zdobędziesz... Nie obrażaj się,ale ciesz że i tak bardzo ładnie malujesz,ale to raczej za mało.Ale liczę że kiedyś będę mogła przyjść na twoją wystawę. Dop.CHODZI MI O TO ŻE INNĄ TECHNIKĄ NIŻ KREDKI I OŁÓWEK.NP>FARBY,LINORYT,PASTEL -------------------- Nasze życie jest tym, czym czynią je nasze myśli
Aureliusz --------------- Kiedy się kocha, wszystko dookoła nabiera coraz głębszego sensu. Paulo Coelho --------------- Kwiat szczęścia najpiękniej rozkwita, gdy opromienia go światło miłości. --------------- Miłość jest piękna, piękniejsza od słońca, lecz tylko wtedy, gdy wytrwa do końca. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 02.08.2025 20:35 |