My rysunki....
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
My rysunki....
Diabliczka |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 8 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: radom ![]() |
Na razie mogę dac tylko te dwa ponieważ nie
mam skanera, ale jestem w trakcie namawiania rodziców ^^
Aniolek coś z prawą ręką ma dziwnego =/ Syreny a tutaj mi skaner obcią ogon =/ te rysunki skanowałam w szkolnej bibliotece, pod koniec roku...chciałam więcej, ale bibliotekarka mnie wygoniła ![]() -------------------- ![]() Koffam i pozdrawiam całe LSm =*** ^^" |
![]() ![]() ![]() |
muszka Me |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 268 Dołączył: 25.05.2003 Skąd: z tego nieba, w którym już nie ma aniołów ![]() |
Ja nie rozumiem jednej rzeczy -- Melanie
(czy też Diabliczko, bo sama nie wiem, czy mam traktować was jako jedną, czy
dwie osoby) skoro chciałaś ODEGRAĆ SIĘ na swojej siostrze ciotecznej, to
dlaczego wkleiłaś tutaj te rysunki, bardzo ładne zresztą, które w żadnym
razie jej nie ośmieszały, a raczej dodawały jej, że się tak wyrażę
"sławy" (w sensie pozytywnym). Przecież to tylko przypadek
sprawił, że Cassie akurat trafiła na pewną stronkę i wszystko się wydało.
Nie mogłaś przecież tego przewidzieć, bez przesady. Dlatego jakoś nie mogę w
to wszystko uwierzyć. Jeśli się mylę, przepraszam, ale jestem w końcu tylko
człowiekiem.
Zaś Twoja babcia to zupełnie inna sprawa (jeśli to prawda, bo trudno czasem ufać człowiekowi, którego podejrzewa się o kłamstwo) to naprawdę bardzo mi przykro. W poniedziałek umarł mój Dziadziu i chyba wiem coś o tym bólu ![]() -------------------- Poetka, samobójczyni,
Loki rozwiawszy fiołkowe, Nad wodą stoi... "Safo, co chcesz uczynić?" "Chcę morze zarzucić na głowę, By nikt nie dojrzał łez moich..." (Pawlikowska-Jasnorzewska) "Dobrze mi na mojej empirowej równinie. To ona utula mnie do snu jak najczulsza kochanka w rozpiętym między galaktykami hamaku, którego nitki przędzie boży pająk, władca krainy łagodnej melancholii. Kocham ją." (Łysiak) |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 13.05.2025 01:33 |