Czy to że czasem włącza mi się błąd Explorera?, To wina forum, czy , mojego systemu?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | Pomoc Szukaj Użytkownicy Kalendarz |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Czy to że czasem włącza mi się błąd Explorera?, To wina forum, czy , mojego systemu?
Klaud ze Slytha |
24.04.2003 21:02
|
Ślizgonka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 430 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Mazańcowice Płeć: Kobieta |
No właśnie ,bo co jakiś czas włącza mi
się błąd Explorera, tylko na forum.
Czy to wina mojego systemu czy też forum? |
Norriśka |
18.07.2003 23:12
|
||
Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 155 Dołączył: 07.04.2003 Skąd: currently riding the lightning |
skoro pojawia Ci sie takie cos to oznacza tylko jedno: strona jest akurat niedostepna i nic z tym nie zrobisz, musisz poczekac az znowu bedzie dostepna. zreszta to jest napisane pod napisem ze 'Nie mozna znalezc serwera". wystarczy tylko przeczytac. mi tez sie to wlacza czasami. olewam se i czekam, bo nie jestem w stanie nic zrobic. jedyne wyjscie. -------------------- hiiil de łooooord, mejkit beter pleeeeejs, for juu end for miii end di entaaaajr hjumyn reejs! -Zapraszam na moje Forum Motoryzacyjne- WinAmp zapodaje: |
||
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 01.11.2024 02:17 |