Will Vandom, czyli cos z
W.i.t.c.h.
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Will Vandom, czyli cos z
W.i.t.c.h.
Emma_HP |
![]()
|
![]() KAFEL Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 39 Dołączył: 05.04.2003 ![]() |
-------------------- Miłość jest jak muzyka...z początku kolorowa, romantyczna...poźniej odchodzi w niepamięć...
|
![]() ![]() ![]() |
Avalon |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 360 Dołączył: 13.04.2003 Skąd: Gdańsk ![]() |
hmm no to tak...
Nie przejmuj sie zbytnio, bo zawsze pierwsze sliwki - robaczywki, ale... W niektorych miejsach lini nie masz dociągnięte do końca, mały szczegół, a jednak razi. Obrazek jest troche krzywy (twarz i w ogóle), proponuje mieć pod ręką gumke i z pracą dąrzyć do perfekcji, zrobisz troche, odpocznij, daj polezec pracy, wpadnie Ci jakis pomysl, albo chęć, to lapiesz ołówek i gumke, poprawiasz i tak w kółko i gdy uznasz, że już więcej z pracy nie wykrzesasz, możesz ja uznac za skonczoną (: (i wtedy wziasc sie za nastepna, ktora bedzie Jeszcze lepsza, z pracy na prace będizesz sie polepszac) Brakuje mi tutaj Cieni, ale mozliwe ze mialas zamiar zrobic "czysty rysunek". Ogolnie Witcha na oczy nie widzialem, wiec nie porownam Ci do tej "realowej". (: Wiecej zastrzezen narazie nie mam... -------------------- /pewnie znowu wpadlem na jednego posta/
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 03:45 |