Sny
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | Pomoc Szukaj Użytkownicy Kalendarz |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Sny
David |
27.07.2003 20:07
|
Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 10 Dołączył: 07.07.2003 Skąd: Zamość |
Tak sobie myślałem o pewnym zdażeniu i
wymyśliłem aby może założyć temat o waszych snac: głupich, strasznych,
fajnych, śmiesznych. O tym co gadacie przez sen lub wasza rodzina. Jeżeli
ten temat już był to powiedzcie a go skasuję.
Mi się przytrafiło że po obejżeniu jakiegoś horroru położyłem się spać i w środku nocy (nieświadomie) usiadłem na łużku i zacząłem liczyć do 100 wstała moja mama i się mnie pyta David co się stało ?? A ja na to STO mama STO !!! Uspokoiłem się zmieniłem piżamę (byłem oblany potem) Albo śpię sobię i we śnie gram w piłkę i chcę odbić główką gdy to zrobiłem walnołem się w drewnianą barierkę obok łużka (ale się wściekałem) Śpię i czuję jakbym zapadał się w łużko nagle obudziłem się przydysiany ręce mi się telepały i nie mogłem ruszać nogami tak się przestraszyłem myślałem że zaraz wykorkuję. A bym zapomniał. Słyszałem że niektórzy ludzie mają czarno-białe sny a wy ?? Ja mam kolorowe. -------------------- |
iskra |
28.07.2003 10:00
|
Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 207 Dołączył: 06.06.2003 Płeć: Kobieta |
magiczne wrota <---- ta stronka jest lepsza =)
Przynajmniej wizualnie A za Magie (na tej stronce) proszę sie
nie brać. To niebezspieczna zabawka
-------------------- ...uuuu, powrót.
|