Moje gryzdoły;)
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Moje gryzdoły;)
Edyta |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 136 Dołączył: 25.07.2003 ![]() |
Elo! Chcę wam pokazać moje
rysuneczki... Na razie tylko 2, ale może później dam więcej...
Gryf - to jest gryf, tylko coś mi się kiepsko zeskanował... W ogóle 1. raz w życiu gryfa narysowałam.... Dinozaur - a konkretnie Giganotosaurus carolinii:) Mam bzika na punkcie dinozaurów:) Czekam na oceny:D ew. krytykę;) |
![]() ![]() ![]() |
Levini |
![]() ![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 33 Dołączył: 04.08.2003 Skąd: Bialystok Płeć: Kobieta ![]() |
MOja powalająco szybko chodząca interia włączyła po 5 min (podan pięciu) uwaga uwaga.....aż połowe Gryfa (włanczają sie niby wszystkie cztery, ale siakoś za szybko to nie idzie, zresztą interia mi od 5 dni nawala ==)
![]() -------------------- /Tak moze sie czuc ktos chory, ktos, kto wypil trucizne. Bo tak, jak ktos, kto wypil trucizne, jest sie gotowym na wszystko w zamian za odtrutke. Na wszystko. Nawet ponizenie/
A.Sapkowski, "Miecz Przeznaczenia" ------------------------------------------- (\__/) (O.o ) (> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 01:27 |