Nowy Minister Magii
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Nowy Minister Magii
owieczka |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 6 Dołączył: 13.07.2003 ![]() |
mam takie pytanie gdyby stało sie tak ze Knot miałby zginąc lub zostałby usunietu ze swojego stanowista kogo byscie chcieli zobaczyc na tym stanowisku po nim.Ja chciałabym żeby to był Syriusz a jakie wy macie propozycje
![]() -------------------- Harry rules!!!!!!
|
![]() ![]() ![]() |
_Sophie_ |
![]()
|
||
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 21 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: ee? a gdzieś mieshkam? =DD ![]() |
1. Dumbledore 2. Dumbledore 3. Dumbledore ale szeroka lista.. ![]() Ale oczyfiśie nie bedzie bo co ze Szkołą? ![]() -------------------- Mądrość - jest czymś co każdy by chciał zdobyć, ale mądrości trzeba uczyć się przez lata...
Głupota - jest czymś co każdy w sobie ma, ale głupoty nie można się nauczyć... I haven't really ever find a place that I call home... I never stick around quite long enough to make it.. I apologize that once again I'm not in love... But it's not as if I mind that your heart... Ain't excatly breaking... Dido - Life for rent ![]() ![]() ![]() |Moje marzenia..| |
||