Skiny, ?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Skiny, ?
Lilly |
![]()
|
![]() Forumowa Sekretarka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 332 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Kielce Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ja mam takie pytanie:
Czy zamierzacie dac znowu do wyboru taki skinek jak był na Elisce? Taki fioletowy? Tak sie pytam, bo mi się tamten bardzo podobał, ale jak nie będzie to trudno ![]() I czy w ogóle kiedyś będzie, nie koniecznie teraz ![]() -------------------- زدزز - Lilly po arabsku ;D
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
_Sophie_ |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 21 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: ee? a gdzieś mieshkam? =DD ![]() |
Mnie wtedy fiolet pasował, może dlatego, że
nie siedziałam w tamtych czasach tak długo..
Teraz po jakiś tam dwóch godzinach siedzenia na forum bardziej mi pasi ten błękit, bo nie wiem czy bym tyle samo wysiedziała przy fiolecie ![]() Więc wolem takie forum ![]() Pozdrafiam PeEs 1. Ale jak bedom inne do wyboru, np. zielone, to moshe wezmę? :] PeEs 2. Ale dla fioletu siestem na nie. -------------------- Mądrość - jest czymś co każdy by chciał zdobyć, ale mądrości trzeba uczyć się przez lata...
Głupota - jest czymś co każdy w sobie ma, ale głupoty nie można się nauczyć... I haven't really ever find a place that I call home... I never stick around quite long enough to make it.. I apologize that once again I'm not in love... But it's not as if I mind that your heart... Ain't excatly breaking... Dido - Life for rent ![]() ![]() ![]() |Moje marzenia..| |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 01:01 |