Draco po stronie dobra?, czy to
możliwe?...
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Draco po stronie dobra?, czy to
możliwe?...
Beja |
![]() ![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 20 Dołączył: 19.06.2003 Skąd: Bełchatów Płeć: Kobieta ![]() |
W jednej z wiadomości o treści dalszych
tomów Harry`ego Pottera czytamy, że Draco Malfoy będzie razem z Harrym
walczyć po stronie dobra. Czy jesteście gotowi w to uwierzyć?
-------------------- The wind is loud, the wind is blowing,
The waves are big, the waves are growing. What's that? What's that? A dog is crying, It's in the sea, a dog is crying. His or hers or yours or mine? A dog is crying, a dog is crying. |
![]() ![]() ![]() |
Girl of Gryffindor |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 38 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
taka dorbna uwaga do
Alexy - jesli nawet kuzyn Harryego, to nie ze strony matki Lilly byla eee... no... szlamą (nie znosze tego slowa==) nie? Tzn byla z mugolskiej rodziny, to mam na mysli... a przeciez Malfoyowie sie chwala, ze u nich przez iles tam pokolen wstecz byli sami czarodzieje czystej krwi... http://online.freeware.info.pl/marzen.html a do tematu - nawet jesli Draco sie zmini, to chyba nie za predko^^ Rzucil pewna przyjemna uwage do Harryego na koncu 5 tomu... ci co czytali to wiedza... hmm... raczej nie tyle uwage, co grozbe== no coz... Ale byc moze kiedys sie zmieni i cos tam pomoze... nie wiem, trudno mi ocenic... Ale gdyby bylo tak, ze zakochalby sie w Hermionie i ona by na niego wplynela... boshe, to by dopiero bylo kiczowate Ten post był edytowany przez vampirka: 07.10.2016 12:12 |