Moje dziwne stwory..., ...czyli
moje hobby
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Moje dziwne stwory..., ...czyli
moje hobby
sasilla |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 125 Dołączył: 09.08.2003 Skąd: Grodzisk Maz. ![]() |
Juz od bardzo dawna zagladam tu na forum
aby nacieszyc oczy pieknymi (w wiekszosc) rysunkami. Az w koncu postanowilam
sie zarejestrowac i tez cos dac. Oba te rysunki sa juz bardo stare ale ja
je jakos lubie
![]() stworzonko i taki inny stwor -------------------- Spotkałem panią pośród łąk.
Przecudną panią, dziecko wróżki: Włos miała długi, dzikie oczy. Leciutkie nóżki. John Keats La belle Dame sans merci |
![]() ![]() ![]() |
sasilla |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 125 Dołączył: 09.08.2003 Skąd: Grodzisk Maz. ![]() |
To ja sie teraz troszke pobronie
![]() Ciri... hmm... przyjrzalam sie dokladnie temu rysunkowi i to racja. Z oczami jest cos nie tak ... ale tylko na skanie ![]() ![]() Karenira... co do brzucha to nie jest w ciazy, tylko ona po prostu jest troche bardziej "gruba". Rysowalam to na podstawie ksiazki Kresa (oczywiscie zmieniajac 3/4). Chodzilo mi o narysowanie pol-dzikiej luczniczki ktora potrafi zjesc i wypic tyle co kazdy chlop, ktora nie dba o "linie" wiec nic dziwnego ze nie ma brzucha jak debowa deska ![]() Hobbitka... tak ona ma krzywa twarz ![]() ![]() No i teraz najwazniejsze. Jak juz pisalam te rysunki to tylko szkice na ktore nie poswiecilam wiecej niz 10-15 minut. Dlatego nie mozna sie dziwic ze palce sa nie narysowane dosc dobrze, bo ja ich tu wcale nie rysowalam. Zaznaczylam tylko z grubsza zarys dloni. Jestem straasznym leniem i nie potrafie siedziec dlugo nad jednym rysunkiem dlatego mam niewiele takich wykonczonych na 100%. no i teraz obiecane stwory 1 2 3 -------------------- Spotkałem panią pośród łąk.
Przecudną panią, dziecko wróżki: Włos miała długi, dzikie oczy. Leciutkie nóżki. John Keats La belle Dame sans merci |