Cienie nienawiści reanimation, nk, ale zak (;
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Cienie nienawiści reanimation, nk, ale zak (;
Pawelord2 |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 587 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Przeworsk Płeć: Mężczyzna ![]() |
Najpier chce wiedziec kto jeszcze jest... w
razie czego dobierzemy kogos nowego do gry ( zeby nie bylo - ja jestem
chetny do prowadzenia dlaej, nie wiem jak z wami)
"...P..." -------------------- now everybody's praying, don't pray on me
|
![]() ![]() ![]() |
Pawelord2 |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 587 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Przeworsk Płeć: Mężczyzna ![]() |
Wiecie... zrobilem formata... a po formacie
czlowiek zawsze lzej myśli...
I tak wlasnie myslac dochedze do wniosku iz ten post bedzie swoistym EOTem (End of topick) Czyli... tak - temat zostaje zamkniety... dlaczego? ano sami popatrzcie od poczatku reanimation - 4 strony... w duzym przedziale czasowym.. wszystko sie niesamowicie rozlazlo... zabrako entuzjazmu ktory cechowal wszystkich na poczatku - dlaczego? moze dlatego ze cala historia ktora sie w mojej glowie zrodzila byla zbyt obszerna na RPGa... gracze sie rozlezli - wiadomo wakacje, niemniej widze ze inni sa wciaz na forum - nie pisza... szkoda - do nikogo z graczy nie mam zalu - to tylko gra. Thx za poltora roku zabawy. Moze jeszcze kiedys w cos zagramy... niemniej niepredko to sie zdazy... Jezeli kogokolwiek by interesowala cala ta historia w formie opowiadania (scenariusz z wszystkmi sub-questami i mozliwymi zakonczeniami zajmowal mi 4 mb na komputerze a to jest troche) to wyslijcie PM... postarm sie ja wyslac... Jeszcze raz thx dla wszystkich graczy czyli Sol, Triad, Say, Sildy, Aeth aka Rastine oraz Avalona... to by bylo wszystko... EOT "...P..." -------------------- now everybody's praying, don't pray on me
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 16:51 |