*Dusza*
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
*Dusza*
Cailith |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 318 Dołączył: 15.08.2003 Skąd: skąd inąd Płeć: Kobieta ![]() |
Moja dusza jest
jak sucha kromka chleba muszę ją zwilżyć łzami jeśli chcę ją przełknąć (czy chcę?) Ale popłynąć muszą łzy a moje wciąż wrą… I łka bez łez moja sucha kromka chleba… -------------------- Jestem dziełem bożym i jako takie oczekuję szacunku od świata.
Pamiętaj: nie polemizuj z Idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pobije doświadczeniem. Proud to be a lesbian. |
![]() ![]() ![]() |
muszka Me |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 268 Dołączył: 25.05.2003 Skąd: z tego nieba, w którym już nie ma aniołów ![]() |
Widzę, że mnie rozumiesz... i tak to
ślicznie napisałaś, że wiesz, tak się mi cieplej na serduchu i milej
zrobiło... w ogóle ładnie piszesz =)
I masz racje -- chyba żadne dwa bagna nie mogą być takie same... zresztą, ja wiem? Może ja po prostu bładziłam, długo bładziłam, aż odnalazłam właściwą ścieżkę (a może to nadal nie ta?)... ale są rzeczy, które żałuję, i to bardzo =) Heh, zbaczam bardzo z tematu... a ja chcę dalej czytać Twoje wierszyki, kolejne, lubię je czytać. Dodaj coś jeszcze, dobrze? I Stachurę też uwielbiam =) Widzę, że nas łączy więcej niż przedtem myślałam =) -------------------- Poetka, samobójczyni,
Loki rozwiawszy fiołkowe, Nad wodą stoi... "Safo, co chcesz uczynić?" "Chcę morze zarzucić na głowę, By nikt nie dojrzał łez moich..." (Pawlikowska-Jasnorzewska) "Dobrze mi na mojej empirowej równinie. To ona utula mnie do snu jak najczulsza kochanka w rozpiętym między galaktykami hamaku, którego nitki przędzie boży pająk, władca krainy łagodnej melancholii. Kocham ją." (Łysiak) |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 13.05.2025 22:40 |