Jaką rolę odegra Lupin..., ...w
dalszych częściach?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Jaką rolę odegra Lupin..., ...w
dalszych częściach?
idalcia |
![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 8 Dołączył: 06.08.2003 ![]() |
Tak właśnie przeczytałam sobie, że Lupin
ma odegrać dużą rolę w szóstej i siódmej części...i zastanawiam się co to
może być?
No bo w sumie^^nauczycielem już nie zostanie...więc może pogryzie kiedyś Voldzia o pełni księzyca i z melodramatycznym wyciemwybawi Harry'ego z opresji?? =P Piszcie, jak Wam się wydaje?? -------------------- An old man turned ninety-eight
He won the lottery and died the next day It's a black fly in your Chardonnay It's a death row pardon two minutes too late And isn't it ironic...dontcha think It's like rain on your wedding day It's a free ride when you've already paid It's the good advice that you just didn't take Who would've thought...it figures SŁONECZNA ITALIA I JA - AŻ DO 28 SIERPNIA!!! =P |
![]() ![]() ![]() |
snape'rka |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 33 Dołączył: 16.07.2003 Skąd: NT-kto zgadnie ten jest dobry ;) ![]() |
Znając Rowling, to nas zupełnie zaskoczy
dając Lupinowi jakąś zupełnie nieoczekiwaną misję do wypełnienia albo (uwaga
mój własny domysł! Strzeżcie się!) Lupin okaże się jakoś
spokrewniony z Harry'm- ale wtedy to by był istny tasiemiec brazylijski
(czego Rowling nie życzę
![]() -------------------- Proszę się nie bać i nie regulować odbiorników. To tylko ja.
Life is a waterfall we're one in the river and one again after the fall swimming through the void we hear the word we lose ourselves but we find it all.... cause we are the ones that want to play always want to go but you never want to stay and we are the ones that want to choose always want to play but you never want to lose aerials, in the sky when you lose small mind you free your life |