tablica ogloszeń
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
tablica ogloszeń
vampirka |
![]()
|
![]() Renia Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 367 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
chcę wbić sobie
to świeże powietrze gwoździami z waty do świadomości nie umiem staraniom kres kładzie mój mały jesienny liścik do nieba -------------------- Morning, sunshine. How do you feel?
|
![]() ![]() ![]() |
Cailith |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 318 Dołączył: 15.08.2003 Skąd: skąd inąd Płeć: Kobieta ![]() |
Staraniom kładzie
kres...
Piękne... Jestem otwarta na rozmowy wszelkie... Przepiękne... Mogłabym to czytać bez końca... Vampirko, to jest dokładnie to, o czym gdzieś napisałaś w jakimś komencie do któregoś z moich wierszy - ja śpię w jego koszuli, Ty czujesz jego zapach, moim staraniom kładzie kres jesienny liścik do nieba... -------------------- Jestem dziełem bożym i jako takie oczekuję szacunku od świata.
Pamiętaj: nie polemizuj z Idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pobije doświadczeniem. Proud to be a lesbian. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 13.05.2025 22:14 |