Moody i jego OKO
!!!!, Są pewne niedomówienia....
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Moody i jego OKO
!!!!, Są pewne niedomówienia....
Madame Rosmerta |
![]() ![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 36 Dołączył: 24.08.2003 ![]() |
Jestem tu nowa i być może nie wszystko
zrobilam dobrze (proszę zadomowionych o pouczenie, jakby co
![]() -------------------- if thou must love me, let it be for nought,except for love's sake only
|
![]() ![]() ![]() |
Natalia-Hermi |
![]() ![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 90 Dołączył: 18.07.2003 Skąd: Hogwart-Gryffindor ![]() |
Noo wreszcie pożądny temat i witam naszą nową damę:) Ja sądzę że jego oko równie dobrze widzi wszystko, więc widzi "intymne" rzeczy wszystkich ludzi których widzi. Ale sądzę też że Moody był przyzwyczajony do takich widoków od kiedy miał oko więc już nie robi sobie z tego takiej frajdy. Ja bym się czuła zawstydzona i zdezorientowana za każdym razem jakby on mnie widział. Takie oko z drugiej strony to prawdziwy skarb, bardzo pożyteczne w chwilach zagrożenia, bo możesz dostrzeć z tyłu napastnika, dlatego wcale się nie dziwię że Moody jest aurorem
![]() -------------------- "Odbijam nie Twą twarz, ale Twego serca pragnienia..."
|